A hangulat a TETŐfokára hágott!

Krampek Nándi az idei évben vállt folyamatos szereplőjévé  a MARB Északi régiójának. Ennek megfelelően a Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között rendezett CREDOBUS – BuildIT MARB futamon is részt vett. Az első négy gyorsaságin még minden rendben volt, aztán Nándi elmondása szerint a hangulat a tetőfokára hágott… 

Mennyire vártad izgatottan a Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt közötti klasszikus szakaszt?

Ez egy jó kérdés… azaz igazság, hogy minden versenyt izgatottan várok és ez az izgulás rajtam is van, amíg el nem jutunk az első gyorsasági rajtjához! 🙂

Ki tudtad élvezni a salakos porolást? 🙂

Ki bizony, nagyon jó volt, bár még mentem volna egy pár kört. 😀 A tesómat vittem, aki sajnos a gerinc betegsége miatt nem navigálhat nekem a versenyeken. Ezért úgy gondoltuk, ha már nem tapasztalja a pályákon az autót, legalább a salakon hagy élvezze, amit mi is, de remélem minél hamarabb helyre jön a háta, ez a legfontosabb!

Mi történt veletek a verseny első négy gyorsaságiján?

Már a szombati napon szenvedtünk az autóval, mert állandóan kinyomta a vizet a kiegyenlítő tartályon és felkeményedtek a fölső vízcsövek, de a barátságos hangulatnak hála, segítettek nekünk a többiek, mert kaptunk hűtő sapkát, azután megoldódtak részben a dolgok. Az első gyorsaságira ennek tudatában indultunk. Némi vízfogyasztáson kívül más gondunk nem volt szerencsére. A másodikon visszafelé már kezdtünk belerázódni a verseny hangulatába. A harmadikra apukámtól kapva a tanácsot, megpróbáltunk gyorsulni és bátrabban menni, ami sikerült is nekünk, hogy magunkhoz képest tudjunk javítani az időnkön. A negyediken is ez volt a cél, itt is tudtunk gyorsulni.

Aztán jött az ötödik gyors…

Jött bizony, mondhatni a hangulat a tetőfokára hágott! 😀 Komolyra fordítva a szót, ha már az autót is sikerült felborítani azt kell, hogy mondjam, minden olyan gyorsan történt. Egész jól mentünk addig, de sajnos ez benne van, túl vagyunk ezen is, még nem törtem össze az autót… Elkezdtem és mondhatjuk, hogy nem végeztem fél munkát!

Katt a képre!

Az anyagi kár jelentős, a következő versenyre talpra lehet állítani a kockát?

 

Mindent lehet már, csak az időn múlik és hogy milyen gyorsan tudjuk helyrehozni a sérült dolgokat. Ahogy mondtad a kár jelentős, nincs túl sok épp elem a kocsin, ahhoz képest, hogy már a becsapódásnál nem volt túl nagy a sebességünk! Az autó már a verseny másnapján talpon volt, csak egy kicsit rossz fényben, de megpróbáljuk minél előbb orvosolni rajta a hibákat.

Mit csinál Krampek Nándi a szervizparkokban, amikor nem versenyzik? 🙂

Amikor nem üti egymást a mi versenyünk és a Rallye2 versenye, akkor Karner Zoli barátomnak próbálok segíteni a szervízbe és beleszagolok abba a légkörbe, ami ott van!

Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában is segítette, hogy mi ott tudtunk lenni a versenyen! Külön köszönet a családomnak, akik mindenben segítenek és a Barátnőmnek, aki most nem volt jelen, de telefonon tartottuk egyfolytában a kapcsolatot. Karner Zolinak a szervízbuszt, mert nélküle nem tudtunk volna menni! A szervizes fiúknak, Apának, Demjén Petinek, Kocsis Gabinak is jár külön-külön a köszönet! Anyukámnak, Tesómnak a meleg ennivalót! És újra említem Karner Zoliékat, akik miattunk ellátogattak a versenyre és segítettek amiben csak tudtak! 🙂 Köszönöm a nyarifolia.hu-nak, hogy ilyen szép színben pompázott a kocsi! 🙂 Zsizska Ferinek a kamerás hozzájárulást és annak az utómunkáit. A Lencse Art Bútor Centrumnak! A Boroznaki családnak is jár a köszönet! Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített minket, hogy ott lehettünk a versenyen, remélem találkozunk a Salgón! 🙂


Comments are closed.