A gyereknek tett ígéret betartva

Kiskókai a rosszul sikerült Mikulás Rali után a Hungaroringre érkezett pozitív élményeket gyűjteni, ami részben sikerült is neki, egészen addig amíg utol nem érte őket újra a technika ördöge. Gábor a gyereknek tett ígéretét így is betartotta egy megszerzett kupával és most már nyugodt szívvel készülhet az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Rally Bálra. 

December elején a Mikulás Ralin is indultatok, ami sajnos nem alakult valami szerencsésen a számotokra…

Mi minden évben indulunk a Mikulás Ralin, mert imádjuk. Sajnos üzemanyag ellátási probléma miatt az első gyors elég gyenge lett. A második gyorson már sikerült javítani az benzin mennyiségen, de kitört a tengelycsonk… Így hamar vége lett a Mikulás Ralinak.

A Szilveszter Rali feledtette veled a Mikun szerzett rossz élményeket?

Az üzemanyag ellátási probléma visszajött a Szilveszter Ralira is. Sajnos minden szerviz után azt hittük, hogy most már jó lesz. De nem. Négy gyorsot végig szenvedtünk, az ötödik gyors volt az egyetlen, amit felhőtlen boldogsággal tudtunk végig kocsizni. Király volt! Imádjuk ezt a Hungaroringen és környékén rendezett versenyt. Mindig megyünk, az év egyik legjobb versenye!

A verseny végére már nem volt ki mind a négy kereketek… 🙂

Mivel az ötödik gyors már elég jó lett, így meg akartam mutatni, hogy mit lehet menni a hatodik gyorson, hiszen minden évben Lada abszolút időket kocsikázok a belső gyorson. Annyira nagy volt a hév, hogy odavágtam az első körben a gépet a padkának és a második kört bal első defekttel és agyonvágott futóművel kocsiztam tovább, majd a célkanyar előtt kitört a bal első alsó talpas. De beküszködtük a gépet a célba és a beíróba. Izgalmas lett a vége.

Mindennek ellenére még egy kupát is sikerült begyűjtenetek!

Igen. Semmiképp nem adtam volna fel. Ha három kilométert kellett volna három kerékkel menni, akkor is bementem volna a célba. Nem számított volna se a kerék, se a felni, se a kasztni, mert megígértem a gyereknek, hogy kupát viszek haza!!! Nagyon boldog voltam, hogy sikerült.

Lassan indul a báli szezon! 🙂 Mit hozhat számotokra a 2018-as év?

Először is készülünk a hetedik Rally Bálunkra. Előreláthatólag ismét hatalmas party lesz!!! Várunk mindenkit szeretettel! (Részletek lentebb.) A versenyzéssel kapcsolatban komoly tervünk nincs. Sok lesz a meló a nyáron… Ahova tudunk azért majd elmegyünk ijesztgetni a Ladásokat… Mátra hegyi kupa, Mikulás és Szilveszter Rali biztos.

Comments are closed.