A foglalkozás elérte a célját!

A Speed Car Amse beszámolója a 9. Rally Show Santa Domenica versenyről. 

Lakatos Róbert:  A hétvégénk röviden, egy mondattal. A foglalkozás elérte a célját! Mivel az autót teljesen újjá építettük, ezért ezt a versenyt egy jó tesztnek szántuk. Igaz az eső nem kellet volna… Az autón még kisebb gyerekbetegségek azért vannak, amiket próbálunk kiküszöbölni, de ettől függetlenül egy nagyon jó hangulatú hétvégén vagyunk túl. Köszönjük a szervizes fiúknak a kitartást és a segítséget, a nézőknek a sok szurkolást! Köszönet a szervezőknek is a remek versenyszervezésért!

Németh Bertold: Úgy kerültem a versenyre, hogy a csapattársaim jártak már itt. Velük tartottam idén is egy nulla versenyes friss autóval. Saját autóm, én építettem, nem biztos, hogy a legjobb verseny volt a “tesztelésre”… 😄  A verseny nagyon jó volt, a szervezés még jobb. Élveztem minden percét a rajtceremóniát a gépátvételt mindent. Eredményünk nem lett, a négy körből kettőt mentünk. Az utolsó kettőről az autóra való tekintettel lemondtunk. A pálya a nagy eső miatt szerintem közelebb volt egy off-road pályához mint egy murvás pályához. Na majd jövőre talán! Az autó tökéletesen működött egész végig, azt hiszem levizsgázott. Jövőre sok versenyen szeretnénk indulni minél több tapasztalatot gyűjteni. Talán kettő év múlva, ha minden jól megy egy Rallye2-es szezont szeretnénk megcsinálni, ezzel a ritka autóval. Úgy jöttem erre a versenyre, hogy a fotósoknak és a nézőknek megyünk! Talán sikerült is.

Kardos Zoltán: Hosszú előkészület után sikeresen megérkeztünk a verseny helyszínére. A hangulat jó volt, a pályát sikeresen és jól fel tudtuk írni Pajor Tímea navigátorral. Vasárnap az első gyorson viszont a technika ördöge megtréfált bennünket, és nem tudtuk abszolválni a versenyt… Ennek ellenére bizakodva nézünk a jövőbe, az autót megjavítjuk és legközelebb talán több szerencsénk lesz.  

Hetyei Brian Patrik: Negyedik alkalommal látogattunk el erre a versenyre. Minden évben nagyon szuperül éreztük magunkat, egy igazi évzáró csapatépítő három nap, játék, szórakozás és verseny is egyben. Szerencsére a verseny hiba nélkül ment végig, igaz a harmadik gyors után már nem folytattuk a versenyt, a pálya és az időjárási viszonyok miatt. Sajnos az eső közrejátszott a napban, ezért inkább a biztosra mentünk és az autó és a mi érdekünkben már a negyedik gyorsaságira nem mentünk ki. Bízunk benne, hogy jövőre nem lesz eső és még ennél is izgalmasabb hétvégének nézünk elébe.

Comments are closed.