A fák jobban bírták, mint az ajtó, a küszöb és a sárvédő!

Egy igazán melós versenyen van túl a Rácz Tibor – Hetesi Viktor páros, de a befektetett munka száz százalékban kifizetődött! A Rally Hungary után beszélgettünk Tiborral a zempléni pályákon szerzett élményekről. 

Mielőtt rátérnénk a Rally Hungary-n történtekre, egy pár mondatban foglald nekünk össze, hogy mi történt veletek eddig az idei évben?

Pécsről nekünk idén minden verseny messze volt, ezért csak három versenyen tudtunk részt venni. Salgótarján nagyon tetszett, de az utolsó előtti gyorson egy vezetékszakadás miatt szereltünk tizennyolc percet, amivel a kategória első, abszolút ötödik helyről visszacsúsztunk az utolsóra, de legalább befejeztük a versenyt! A miskolci pályákat is nagyon szeretjük, már jó barátaink is vannak Miskolcon, de sajnos az idei évtől rossz emlékünk is lett…

Milyen tervekkel érkeztetek erre a versenyre?

Tavaly életünk legnehezebb és legjobb versenye volt, eddigi legjobb eredményünkkel. Ezt felülmúlni nem lehet, idén a bajnokság is elment, de maximálisan felkészülve indultunk! Még mozgó szervizünk is volt! Nálunk az a cél, hogy mindenki jól érezze magát és ez általában szokott is sikerülni!

A RabócsiRingen mintha nem éppen a legjobb időre koncentráltatok volna…

Talán kívülről nem annyira látszott, de eléggé vakon voltam… Az első gyorson mindig izgulok, kimaradt két verseny, hátul nem láttam hova kell fordulni… volt baj! Meg egy ilyen pályán, ennyi ember előtt kell kicsit színezni, ők azért jönnek! 🙂 

A szombati napon aztán volt kaland bőven. Halljuk az élménybeszámolódat!

Az első szakaszunk etap lett, ami nem lelkesítette a mezőnyt, ráadásul a következő rajtig kevés időnk volt átérni, rohanás, futópercre érkezünk, de nem megy a rajt. Kis csúszással kezdünk, amit egy jobbosban egy kicsúszással folytatunk! Mázli azért velünk volt, két kis fát találtunk csak el, mentünk tovább. Ezután kisebb kalandjaink voltak, a váltó nem mindig akarta a harmadikat, azért nagyjából tudtuk a saját tempónkat autózni. Petiékkel egész nap küzdöttünk, de az utolsó gyors előtt ők vezettek! A mádi szakasz nekünk fekszik, siettünk is, ahogy tudtunk és sikerült pár másodperccel eléjük kerülni!  Nagyon jól éreztük magunkat végig!

Az abszolút harmadik helyen fejeztétek be a versenyt, ami nagyon megsüvegelendő teljesítmény tőletek ezeken a nehéz pályákon. Mennyire voltatok elégedettek az elért eredményetekkel?

Az eredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk! Azért sajnáljuk, hogy többen kiestek, akivel küzdeni szerettünk volna! Kemény és nehéz verseny volt, de nagyon jó pályákon zajlott, ezért mentünk! 

Kijelenthetjük, hogy a nézők sem panaszkodhattak rátok, viszont az elkövetkező hónapokban ültessetek majd el egy-két fát, hogy tiszta legyen a lelkiismeretetek…

Igazából a fák jobban bírták, mint az ajtó, a küszöb és a sárvédő! 🙂 

Nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást, szurkolást, segítséget!

Vattenteknik.hu, Etoablakpecs.hu, Gealan, FiaSko SE, Otisz Paintball Team,  Pannoniaradio.hu, Brill Car Wash, Starguard.hu, Szedibau, Aszallito.hu.

Köszi Zsófi, Kinga és a barátok! 🙂 

Comments are closed.