A dobogó vonzásában

Az 52. Mecsek Ralin Hibján Joci és Szurovcsák István párosa egy nagyon magabiztos versenyzést mutatott be az egész hétvégén, aminek természetesen meglett a jól megérdemelt jutalma is a verseny végére. Jocival beszélgettünk a verseny után. 

A számotokra hazai rendezésű Nyíregyháza Rali előtt, még el kellett látogatnotok Pécsre. Mennyire tartottál a Mecsek Rali pályáitól?

Igazából egy részét ismertük a gyorsaságiknak, a másikat nem, a farönköktől tartottunk, de a végére megbarátkoztunk a helyzettel.

Az első napon egy nagyon magabiztosnak tűnő és eredményes versenyzést mutattatok be.

Így van, nem volt hiba a pályafelírásban és a technika is jól működött.

Másnap szintén hoztátok az előző napi formátokat.

– A második nap is jó tempóban tudtunk versenyezni, főleg az orfűi gyorson óriási élmény volt autózni.

A 6-os kategóriában semmi sem veszélyeztette a második helyeteket és az éves értékelésben is ez az előkelő helyezés nézz ki nektek!

– Az idei év elején a dobogó valamelyik fokát néztük ki célul, jelenlegi helyezésünkkel nagyon megelégednénk a nyíregyházi verseny után is. 😊

Nem lesz tét nélküli az utolsó verseny a számotokra. Hogyan tudtok majd felkészülni mind fizikálisan, mind mentálisan a hazai versenyetekre?

Nagyon örülünk, hogy a zárófutam Nyíregyháza és környékén kerül megrendezésre, maximálisan szeretnénk menni és szerepelni a “hazai” közönség előtt.

Család, rokonok, barátok a pályák szélén fognak csápolni Hibján Jocinak? 🙂

Rengeteg barát, rokon és ismerős fog szurkolni a pálya szélén, ami plusz motivációt jelent számunkra.

Médiapartnerünk : Cornexim Kft., ABT Roll Kft., Szimita Trade Kft., Fehértó-Trans-Snack Kft., Gerda Trans Kft., Hunovatrans Kft., K+K Spedit Kft., Kelet Power Kft., Nyírségtefu 2009 Kft., Kompressor Varga-Gh Kft., Varga IC Bt.

Comments are closed.