ERC

15 magyar páros a Barum Rallyn

Az ERC Bajnokság Csehországban, a Barum Rallyn folytatódik. Ismét színes mezőny gyűlt össze a Zlin környéki megmérettetésre, ERC-ben 80, a cseh bajnokságban 57, a Star Rally mezőnyben 94 páros adta le a nevezését.

Magyar versenyzőkből sem lehet hiányunk, hiszen 15 páros látogat el a versenyre hazánkból. ERC-ben R5-ös Skodával Herczig Norbert – Ferencz Ramón, Botka Dávid – Mesterházi Márk valamint Német Lackó – Szegő János páros indul, ERC2-ben ifj.Érdi Tibor – Papp György páros a címvédésért indul, valamint szintén itt találjuk a Juhász Csaba – Juhász Zsolt duót az Evo X-el. ERC3-ban a Klausz Kristóf – Csányi Botond, László Martin – Zsíros Gábor, valamint  Csomós Mixi és Nagy Attila nevezett, mindhárman Peugeot 208 R2-vel. A cseh bajnokságban indul még a László Zoltán – Végh Róbert páros is, egy Subaruval. 

A pénteki program a szokásos Zlini belvárosi prológgal kezdődik, szombaton a Brezová, Semetin, Rajnochovice, Kudlovice a választék kétszer, vasárnap pedig a Halenkovice, Kasava és a Maják gyors vár az indulókra szintén kétszer. 


A Star Rally mezőnye ismét jelen lesz a fordulón, a pénteki prológon, valamint a szombati napi pályákon láthatjuk őket. Itt is színes mezőny lesz, Audi Quattro-tól a 601-es Trabantig elég sokféle autót láthatnak a pálya szélére kilátogatók.A mezőnyt erősíti Lukács Zsolt és Borsfai Dávid egy Skoda 110-el , Nagy Tamásék a 403-as Moskvic-csal, a Molnár Feri – Czinege László páros is ismét próbálja autózásukkal a nézők szívébe lopni magát egy Lada VFTS-el, szintén VFTS-el indul a Berta József – Losonczi Csaba duó is, Hajtós Petiék csatasorba állítják ismét Wartburgjukat, valamint Balogh Laliék a 601-es Trabantot. 

Gyertek minél többen szurkolni hazánk fiainak, és ne hagyjátok otthon a magyar zászlókat sem! 

Comments are closed.